📦 GRATIS Levering: over 699,-

📦 Hurtig Levering: 1-3 hverdage

📦 Prismatch & fri retur: 14 dage

Fortrolighedspolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Carbix og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige hos Carbix er Morten Gram som også er indehaver.


Som registreret hos Carbix har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed, rettes til: 

Kontakt:

Email: kontakt@carbix.dk 

Tlf: 30 35 02 01

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Carbix                       

Tlf.: 30 35 02 01
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Forbrugerklagenævnet, Carl Jacobsensvej 33, 3500 Valby, www.forbrug.dk

Oplysninger indsamlet ved brug af digitale tilbud

Når du bruger vores digitale tjenester, indsamler vi oplysninger om dig, herunder Tekniske oplysninger om enheden, dvs. operativsystemet, browserversion, IP-adresse, cookies og entydige indikatorer. Hvis du har oprettet en profil på Carbix, kan disse oplysninger knyttes til din profil. Tekniske oplysninger om din enhed giver os blandt andet mulighed for at optimere visningen af vores tjenester til den enhed, som du benytter.
Oplysninger om brug af digitale tilbud. Når du besøger vores websider, gemmer vi oplysninger om dine besøg, så vi kan tilpasse indhold og markedsføring til dig, men også for at begrænse misbrug af vores tjenester. 

Oplysninger fra andre kilder: Vi kan modtage oplysninger fra andre kilder såsom annoncører, måleværktøjer og samarbejdspartnere, der hjælper os med at forstå adfærden på vores tjenester eller med at forbedre vores digitale tilbud. F.eks. kan en annoncør give os oplysninger om, at der klikkes på en annonce på en af vores websider, så vi er i stand til at måle effekten af vores annonce og/eller præsentere mere relevant indhold for dig. Når du gør brug af funktioner såsom deling eller brug af hashtags eller kommunikerer med os via sociale medier, kan det medføre, at vi behandler oplysninger om dig. 

HVORDAN BRUGER VI DINE OPLYSNINGER?


Oplysninger som du afgiver til os
Vi behandler dine personlige oplysninger for blandt andet at kunne følge op på bestillinger, konkurrencer og til intern statistik.
De indsamlede oplysninger kan endvidere bruges til at målrette indhold, kommunikation og markedsføring, i det omfang gældende lovgivning tillader det.
For at give vores kunder relevant og interessant markedsføring anvender vi Facebook Custom Audience. Dette foregår ved, at vi sender pseudonymiserede kundelister med e-mailadresser, som Facebook matcher med sine brugere. Med denne tjeneste kan vi vise dig relevant indhold, når du besøger Facebook. Du kan læse mere om Facebook Custom Audience her: https://www.facebook.com/legal/terms/customaudien.