📦 GRATIS Levering: over 699,-

📦 Hurtig Levering: 1-3 hverdage

📦 Prismatch & fri retur: 14 dage

5 årsager til hvorfor du skal overveje en keramisk forsegling

5 årsager til hvorfor du skal overveje en keramisk forsegling

Morten Gram |

Keramiske forseglinger er med længder det mest populære tema i bilplejebranchen. Det er heller ikke uden grund, da den rigtige behandling giver lakken det mest fantastiske "showroom shine" og samtidig beskytter bilen og bevarer gensalgsværdi .  

Hvad er Keramisk forsegling til bilen?

En keramisk forsegling er et tyndt lag flydende polymer, der påføres udvendigt på din bil. Når det tørrer, danner det en hård, gennemsigtig skal, der sidder oven på bilens lak. Forseglingen fungerer i princippet her som en barriere, der beskytter malingen mod en række miljøforurenende stoffer, såsom skidt og snavs fra vejen, fugleklatter og træsaft. Det hjælper også med at beskytte lakken mod mindre ridser der ellers ville komme mens du kører. 

5 vigtigste grunde til, hvorfor du bør give lakken en keramisk behandling: 
  1. Holdbarhed: Keramiske forseglinger skaber en hård, holdbar barriere på overfladen af ​​din bil, der gør lakken modstandsdygtig over for ridser, pletter og UV-skader. Bilen lak beholder derved sit "nybils look" i længere tid - også selvom du kører meget. Har din bil allerede nogle år på bagen, kan en keramisk behandling være med til at skjule mindre skader i lakken og samtidig opfrisker falmende farver. 
  2. Nem vedligeholdelse: En keramisk forseglet bil er LANGT lettere at vaske og vedligeholde. Mudder, snavs og andre forurenende stoffer fra vejen klæber ikke så let til lakken, hvilket betyder at du i langt mindre grad, behøver skrappe kemikalier eller slibende rengøringsmidler for at fjerne dem. 
  3. Glans og Shine: Keramiske forseglinger giver din bil en dyb, blank glans, der holder i måneder eller endda år - alt efter hvordan og hvor meget du kører i bilen. Sørger du for at toppe din keramiske forsegling op med en skylle forseglinge såsom Autoglym Polar Seal, holder den endnu længere.  
  4. Værdibevarelse: En keramisk behandlet bil er langt mere modstandsdygtig overfor slid, hvilket kan være med til at bevare bilens værdi over tid. Dette er især vigtigt, hvis du planlægger at sælge din bil indenfor de næste par år eller du lige har købt ny bil, hvor lakken stadig står helt skarpt. Mange af vores kunder som har en leaset bil, vælger at bruge en hurtig-påførende forsegling såsom Autoglym Keramisk Spray, for at beskytte lakken til den skal tilbage til forhandleren igen.  
  5. Beskytter mod barske elementer: Keramiske forseglinger kan hjælpe med at beskytte din bil mod barske vejrforhold såsom ekstrem varme, kulde og UV-stråler. Dette forhindrer falmning af lakken og andre former for skader, der kan opstå som følge af langvarig eksponering af det danske vejr. 
Når kun det bedste er godt nok

Uanset om du har en ny bil, brugt bil eller leaset bil, kan du beskytte og vedligeholde bilens værdi såvel som køreglæden med en keramisk coating.

Om du går all out og laver en komplet keramisk behandling eller du skal bruge et hurtigt fiks som alligevel holder 3 måneder så er Autoglyms Keramiske behandlinger et formidabelt valg, når kun det bedste er godt nok til dig og din bil. 

Læs mere omAutoglym Keramisk Coating for 12 mdr. beskyttelse eller Autoglym Keramisk Spray for en hurtig påføring og 3 mdr. beskyttelse.