📦 GRATIS Levering: over 699,-

📦 Hurtig Levering: 1-3 hverdage

📦 Prismatch & fri retur: 14 dage

Sådan bruger du Autoglym Kalechekit

Brugsvejledning til Autoglym Kalecherens:
 1. Arbejd ude af direkte sollys, børst og støvsug kalechen for at fjerne løst snavs.
 2. Fugt taget med vand.
 3. Ryst kalecherensen godt og bland 250 ml opløsning med 500 ml vand i en passende beholder.
 4. Test på et lille iøjnefaldende område for farveægthed.
 5. Fyld den hvide rengøringssvamp i kalecherensen, start med at koncentrere dig om eventuelle pletter eller grønne alger først.
 6. Fortsæt med at mætte svampen og sprede rensevæsken på stofhætten, så du får en jævn dækning (sørg for at bruge hele beholderens indhold). Når en jævn dækning er opnået, skal du begynde at arbejde kemikaliet ind i kalechen. Hvis din kaleche er meget snavset, skal du dække med et plastikark og lade støvsugeren fortsætte med at arbejde natten over. Tør produktrester af glas og lak med en fugtig mikrofiber.
 7. Brug en lavtryksslange til at skylle produktet af, indtil der ikke er noget rengøringsmiddel tilbage på kalechen Brug ikke en højtryksrenser til at fjerne renseren. Det er vigtigt, at alt rensemidlet er fjernet, før du forsegler.
 8. Tør køretøjet af men, efterlad kalechen fugtig, og fortsæt med at påføre forseglingen.
Brugsvejledning til Autoglym Kalecheforsegling:
 1. Rengør taget med kalecherensen og lad den forblive fugtig.
 2. Skyl den blå skum-applikator i et par sekunder, og klem derefter, indtil den er fugtig. (Dette hjælper med at aktivere applikatoren)
 3. Arbejd ude af direkte sollys, hæld forseglingen på applikatoren og påfør systematisk på hætten for at sikre ensartet dækning ved at bruge cirka halvdelen af ​​flaskens indhold. Sørg for, at taget er jævnt belagt.
 4. Fjern straks eventuelt overspray fra lak og glas. Vi anbefaler at bruge glasrens til at fjerne overskydende fra glas.
 5. Lad kalechen tørre helt, før du kører.