📦 GRATIS Levering: over 699,-

📦 Hurtig Levering: 1-3 hverdage

📦 Prismatch & fri retur: 14 dage

Magma FAQ

Hvornår skal jeg bruge Magma?

Hvis din lakering føles usleben, ru eller hvis du støder på jernforurenende stoffer på lakering (orange eller brune pletter, der ligner små rustflekker). Hvor kan jeg bruge Magma? Magma er helt sikkert at bruge på alle ydersider. Det fjerner effektivt jernforurening fra glas, men dets primære funktion er at rense lak og fælge.

Hvor tit skal jeg bruge Magma?

Autoglym Magma kan bruges så ofte som du føler er nødvendigt. Produktet er biologisk nedbrydelig og skader ikke bilen. Hvis du ikke ser nogen synlig reaktion, når du har brugt Magma, har du ikke jernforurening på dit lakering. Bemærk at  Autoglym Magma er specialfremstillet til at fjerne jernpartikler og er ikke særlig effektiv imod harpiks eller tjære.  

Vil dette fjerne kemiske og hårde pletmærker?

Desværre nej, Magma er primært designet til at fjerne stædige pletter af jern fra lakkering og hjul for et pletfri finish. De aktive ingredienser i Magma vil blive lilla, når de reagerer med disse jernpartikler for sikkert at løsne dem, og reaktionen vil ske, hvis der er jernpartikler til stede

Vil det hjælpe med at fjerne store rustskader på siden af bilen?

Nej desværre kan Autoglym Magma ikke fjerne store rustpletter.

Kan jeg bruge Autoglym Magma på en folieret bil?

Vi vil ikke anbefale, at Magma bruges på folieret køretøjer.

Kan Autoglym Magma benyttes på mat maling?

Ja, Magma er helt sikkert og effektivt at bruge på mat maling.

Er Autoglym Magma PH-Neutral?

Ja. Produktet vil derfor heller ikke fjerne voksbeskyttelse fra din bils lakering. Derudover er alle produkter fra Autoglym biologisk nedbrydelige.