📦 GRATIS Levering: over 699,-

📦 Hurtig Levering: 1-3 hverdage

📦 Prismatch & fri retur: 14 dage

Luksusvaskesæt indeholder

Step 1: Forbehandling - Magma

Dit køretøj er under konstant angreb fra forurenende stoffer i luften. Mange af disse stoffer, er små jernpartikler, som fremstår som små brune eller orange pletter i lakken, og som bremsestøv på hjul. Disse partikler kan dog fjernes effektivt med Autoglym Magma. Magma kan bruges sikkert på alle yderdele, også glas, men dets primære formål er at rense lak og hjul.

  • PH-Neutral og nemt at bruge på hele bilens karosseri og fælge.
  • Fjerner IKKE polish eller voks på bilen.
  • Highlighter og fjerner jernpartikler på bilens overflade.
  • Løsner skånsomt og sikkert jernpartikler fra bilens overflade
Step 2: Forvask - Polar Blast 2.5 LTR
Autoglym Instadry: Vaskehåndklæde

Til at lave det en aftørringsklud i den absolutte verdensklasse, indgik Autoglym et partnerskab med Vileda for at producere en PVA-belagt mikrofiber. Resultatet blev en aftørringsklud med en overlegen absorberingsevne. Autoglym Instadrys sugeevne sikrer ikke kun et perfekt smørefrit finish på lak og glas, men reducerer også tørretiden betydeligt. 

Kludens unikke belægning hjælper med at frigøre snavs og efterlader derved betydeligt færre partikler i kluden efter skylning. Det betyder en renere klud næsten gang du skal tørre bilen, hvilket reducere risikoen for ridser fra gammelt skidt og snavs. 

Luksus skumlanse

Denne luksus skumlanse er det perfekte valg når bilen hurtigt og effektivt skal have en gang pre-wash, vaskes samt forsegles. Skumlansen er justerbar i tykkelse, og bredde på skummen, hvilket sikre at der altid er mulighed for bedst muligt resultat. 

Det justerbare sprøjtemønster giver dig mulighed for nemt at følge bilens konturer, hvilket sikrer total dækning og passende opholdstid på mudder, trafikfilm og andre forurenende stoffer. 

  • Designet til Autoglym Polar Serien, men virker til alle skumvaske
  • Let at bruge
  • Justerbar fortynding og sprøjtemønster
  • Ideel til Snowfoams, forvask, shampoo og forsegling
  • Fremstiller tykt skum, ideelt til forvask
Luksus vaskehandske:

Super blød Mikrofiberhandske til vask af bilen eller andet køretøj. De lange fibre på handsken kan holde store mængder af vand og sæbe, og de absorber skidt og snavs skånsomt fra lakkens overflade. Kan maskinvaskes.